Επικοινωνήστε

24280 78 267, 697 4647 587

Πωλείται γωνιακή μονοκατοικία 61 τ.μ. σε ωραίο οικόπεδο 338 τ.μ. στην Νέα Αγχίαλο (κωδ. 1172)

ΠωλείταιΓωνιακό, Μονοκατοικία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στην Νέα Αγχίαλο (Μαγνησίας) πωλείται μια παλαιά μονοκατοικία 50 τ.μ. η οποία χρήζει ανακαίνιση, σε καταπληκτικό, προνομιούχο γωνιακό οικόπεδο 338 τ.μ. Το οικόπεδο έχει 17 μέτρα πρόσοψη σε εικοσάμετρο (20) δρόμο από την νότια πλευρά και 26 μέτρα σε δωδεκάμετρο (12) δρόμο από την Δυτική πλευρά. Ο Σ.Δ. (συντελεστής δόμησης) είναι 1,6 το επιτρεπόμενο ύψος είναι 10,5 μέτρα συν 1,5μ. σκεπή και η κάλυψη του οικοπέδου είναι 0,60. Η καταπληκτική θέση του ακινήτου με την φανταστική του θέα, την εύκολη πρόσβαση, την απόσταση από το κέντρο της κωμόπολης, από τα σχολεία από την θάλασσα, από τον Βόλο, το Πήλιο και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του ακινήτου και κίνητρο για μια πετυχημένη αγορά, είτε για μόνιμη κατοικία με δυνατότητα επέκτασης…είτε για ανέγερση καινούριας οικοδομής είτε για εξοχική κατοικία. Ιδανικό ακίνητο να ενταχθεί στο πρόγραμμα «εξοικονομώ- αυτονομώ». Υπάρχει δυνατότητα αγοράς όμορου οικοπέδου 312 τ.μ. προς 35.000€.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 39ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 18 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Near by Place