Επικοινωνήστε

24280 78 267, 697 4647 587

Πωλείται φανταστικό περιβόλι με παραγωγικές καρυδιές ποικιλίας Τσάντλερ (Chandler) Καλιφόρνιας 11ετών σε έκταση 9,6 στρεμμάτων (κωδ. 2144)

ΠωλείταιΑρδευόμενο, Καρυδιές

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διατίθεται προς πώληση φανταστικό περιβόλι με παραγωγικές καρυδιές ποικιλίας Τσάντλερ (Chandler) Καλιφόρνιας, 11ετών σε έκταση εννέα χιλιάδων εξακοσίων (9.600 τ.μ.) τετραγωνικών μέτρων. Πριν ληφθεί η απόφαση για την συγκεκριμένη δενδροφύτευση, ο ιδιοκτήτης ανέθεσε σε έμπειρο γεωπόνο να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες μελέτες που απαιτούνται για την καταλληλότητα της συγκεκριμένης δενδροφύτευσης / ποικιλίας και εφόσον κρίθηκε κατάλληλο προχώρησε στην υλοποίηση. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή «Κοκκίνες» νότια της κεντρικής εθνικής οδού Αγχιάλου – Μικροθηβών, είναι ελάχιστα επικλινές, αρδεύεται με υπόγεια λάστιχα από συνιδιόκτητη πομόνα η οποία διαθέτει άφθονο νερό και έχει πρόσοψη 70 μέτρα σε αγροτικό δρόμο. Λίγα λόγια για την ποικιλία: Η Chandler θεωρείται η πιο εμπορική και διαδεδομένη ποικιλία καρυδιάς στην παγκόσμια αγορά με την μεγαλύτερη αποδοτικότητα και τον πιο φρουτώδη και νόστιμο ανοιχτόχρωμο καρπό. Ο καρπός είναι ιδιαίτερα γευστικός, έχει καλό κλείσιμο και μέσου πάχους κέλυφος ενώ το ποσοστό της ψίχας ανέρχεται στο 48-52%. Το μέγεθος του καρπού είναι μέτριο-μεγάλο (12-14g βάρος) ενώ τα δένδρα αντέχουν ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω των 10°C. Ακόμα έχει πολύ μικρή ευαισθησία στις ασθένειες και συλλέγεται τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Παγκόσμια αποτελεί πρωτοπόρα ποικιλία με τεράστια εμπορική επιτυχία εξαιτίας του λευκού χρώματος ψίχας και της εξαιρετικής ποιότητάς τους. Επίσης η ψίχα της ποικιλίας Τσάντλερ διαχωρίζεται εύκολα γεγονός που την κάνει ελκυστική και στην αγορά της ζαχαροπλαστικής.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 39ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 18 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Near by Place