Επικοινωνήστε

24280 78 267, 697 4647 587

Πωλείται ωραιότατο και σχεδόν επίπεδο ποτιστικό χωράφι 55 στρεμμάτων στην περιοχή Αϊδινίου, δεξιά της Ε.Ο. Μικροθηβών – Αλμυρού (κωδ. 2140)

ΠωλείταιΑγροτεμάχιο, Αρδευόμενο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα, ωραιότατο και σχεδόν επίπεδο ποτιστικό χωράφι 55 στρεμμάτων στην περιοχή Αϊδινίου, δεξιά της Ε.Ο. Μικροθηβών - Αλμυρού. Η γεώτρηση / πομόνα έχει βάθος 120 μέτρα και βρίσκεται εντός του χωραφιού (κτίσμα 9 τ.μ. με ρεύμα). Είναι συνιδιόκτητη με άλλα 2 άτομα οι οποίοι αρδεύουν συνολικά 24,5 στρέμματα ελιές και αμυγδαλιές. Έχει πρόσοψη 153 μέτρα σε αγροτικό δρόμο και βάθος 360 μέτρα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 39ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 18 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Near by Place